Jonathan Ectors

Sinds augustus 2018 is Jonathan leidinggevende op SEE U, een transitioneel vastgoedproject binnen de groep Créatis – D-side Group – Third Pole in opdracht van de Urban Development Corporation (SAU) van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Hij leidde de programmeerstrategie, het team, de werving van bewoners, vastgoedbeheer, de installatie van de wielerbaan, evenementen, communicatie en de gemeenschap van bewoners en partnerschappen.

SEE U is vandaag het grootste project in zijn soort in België met meer dan 25.000 m2 gewijd aan innovatie, cultuur en duurzaamheid. Sinds april 2019 heeft SEE U meer dan 100 actieve projecten en heeft het meer dan 80.000 bezoekers verzameld rond meer dan honderd diverse evenementen en activiteiten.

Gerd De Wilde

Gerd heeft een rijk professioneel traject achter de rug met veel ervaring in culturele, sociale en evenementiële sector en ook als beheerder en coördinator van enkele grote projecten. Als projectmanager van Studio Citygate, beheerde en ontwikkelde hij een transitioneel project van 20000 m2 in Kuregem.

Als antropoloog heeft hij een goed begrip van stedelijke dynamieken en een verfijnd begrip van de multiculturele context. In zijn vrije tijd verzamelt hij muziek en maakt hij muziekcompilaties over de Belgische muziekgeschiedenis.