Makettt wordt beheerder van het Circularium!

Brussel 24 maart 2020

De komende 5 jaar zal Makettt in opdracht van D'Ieteren Immo het Circularium project beheren en mee vorm geven. Als nieuwe speler mag Makettt hierdoor meteen aan de slag met een opdracht van formaat. Met ervaring als beheerders van enkele van de grootste transitionele projecten in Brussel zoals See U en Studio Citygate zijn Jonathan Ectors en Gerd De Wilde van Makettt echter niet aan hun proefstuk toe.

Circularium is de transformatie van meer dan 10.000 m2 bedrijfsruimte in een centrum dat gewijd is aan lokale innovatie en circulaire productie en dit in een positieve en dynamiserende connectie met de wijk. Het zijn deze toekomstgerichte, innovatieve en sociale ambities van D’Ieteren Immo die Makettt ook wenst uit te dragen in de projecten die zij mee zal ontwikkelen. Binnen dit dit project zullen we verschillende actoren samenbrengen rond de thema’s circulariteit, productie en flexibiliteit en we zorgen voor de lokale verankering, de coördinatie en het algemeen beheer van de site.

"Kuregem is een wijk in volle transformatie, het zal voor ons een boeiende ervaring zijn om deze van dichtbij te mogen meemaken de komende 5 jaar. Daarnaast komt de ontwikkeling van de traditionele economie naar een circulaire economie stilaan op kruissnelheid. Ook in Brussel beweegt daarrond heel wat en we willen met het Circularium project bijdragen aan die dynamiek." zeggen Gerd De Wilde en Jonathan Ectors.

"D'Ieteren Immo heeft Makettt gekozen als de nieuwe Circularium-manager om de lokale verankering van het project te verzekeren. Deze overeenkomst levert een belangrijke bijdrage aan het dynamiseren van de ruimtes en voor de toekomstige gebruikers van het Circularium. Onze ambities en onze strategische visies zijn perfect op elkaar afgestemd '', zegt Paul Monville, algemeen directeur van D'Ieteren Immo.

circularium.be